21 augusti 2022 21:37
Fotboll

Mbappé-mål efter 8 sekunder – tangerade rekord

Mbappé-mål efter 8 sekunder – tangerade rekordMbappé-mål efter 8 sekunder – tangerade rekord
21 augusti 2022 21:30
Fotboll

Sigurdssons besvikelse efter IFK-förlusten: "För många dumma misstag"

Sigurdssons besvikelse efter IFK-förlusten: "För många dumma misstag"Sigurdssons besvikelse efter IFK-förlusten: "För många dumma misstag"
21 augusti 2022 21:25
Fotboll

Riddersholm: "Vi måste försvara oss bättre"

Riddersholm: "Vi måste försvara oss bättre"Riddersholm: "Vi måste försvara oss bättre"
21 augusti 2022 21:01
Fotboll

Traustason: "Många grejer så det snurrar lite"

Traustason: "Många grejer så det snurrar lite"Traustason: "Många grejer så det snurrar lite"
21 augusti 2022 20:54
Fotboll

Åtvidabergs FF utklassade Skärblacka på hemmaplan

Åtvidabergs FF utklassade Skärblacka på hemmaplanÅtvidabergs FF utklassade Skärblacka på hemmaplan
21 augusti 2022 20:44
Krönika

Christer Gustafson: Misstagen, ett uselt hemmafacit och inramningen – här är de viktigaste punkterna efter IFK-förlusten

Misstagen, ett uselt hemmafacit och inramningen – här är de viktigaste punkterna efter IFK-förlustenMisstagen, ett uselt hemmafacit och inramningen – här är de viktigaste punkterna efter IFK-förlusten
21 augusti 2022 20:09
Fotboll

Bayern segrade med 7–0 – Mané tvåmålsskytt

Bayern segrade med 7–0 – Mané tvåmålsskyttBayern segrade med 7–0 – Mané tvåmålsskytt
21 augusti 2022 19:47
Fotboll

Svärtinge tog kommandot från start mot Tinnis

Svärtinge tog kommandot från start mot TinnisSvärtinge tog kommandot från start mot Tinnis
21 augusti 2022 19:33
Fotboll

AIK-succé för tårögd Goitom i tränardebuten

AIK-succé för tårögd Goitom i tränardebutenAIK-succé för tårögd Goitom i tränardebuten
Fotboll

Första halvleken fällde IFK – här är spelarbetygen efter förlusten mot AIK

Första halvleken fällde IFK – här är spelarbetygen efter förlusten mot AIKFörsta halvleken fällde IFK – här är spelarbetygen efter förlusten mot AIK
21 augusti 2022 19:29
Fotboll

Försvarspelet före pausen fällde IFK – föll mot AIK

Försvarspelet före pausen fällde IFK – föll mot AIKFörsvarspelet före pausen fällde IFK – föll mot AIK
21 augusti 2022 19:14
Fotboll

Azech Oldboys BK kunde inte stoppa formstarka Finspång B

Azech Oldboys BK kunde inte stoppa formstarka Finspång BAzech Oldboys BK kunde inte stoppa formstarka Finspång B

Nytt tapp för Elfsborg – åtta raka utan seger

Nytt tapp för Elfsborg – åtta raka utan segerNytt tapp för Elfsborg – åtta raka utan seger
21 augusti 2022 17:08
Fotboll

MFF kryssade mot Mjällby: "Börjar rinna ifrån"

MFF kryssade mot Mjällby: "Börjar rinna ifrån"MFF kryssade mot Mjällby: "Börjar rinna ifrån"
21 augusti 2022 16:54
Fotboll

"Bajen" krossade Djurgården – Janogy matchhjälte

"Bajen" krossade Djurgården – Janogy matchhjälte"Bajen" krossade Djurgården – Janogy matchhjälte
21 augusti 2022 16:53
Fotboll

City hämtade upp underläge – kryss mot Newcastle

City hämtade upp underläge – kryss mot NewcastleCity hämtade upp underläge – kryss mot Newcastle
21 augusti 2022 16:36
Fotboll

Arvidsson tillbaka som matchhjälte för Smedby: "Satt långt inne"

Arvidsson tillbaka som matchhjälte för Smedby: "Satt långt inne"Arvidsson tillbaka som matchhjälte för Smedby: "Satt långt inne"
21 augusti 2022 16:30
Fotboll

IFK föll efter tuffa halvleken – så rapporterade vi mötet med AIK

IFK föll efter tuffa halvleken – så rapporterade vi mötet med AIKIFK föll efter tuffa halvleken – så rapporterade vi mötet med AIK