Och är i stället en poäng bakom Västervik och under strecket.

Det går fort i hockey.

Att överlista VIK-målvakten Emil Kruse var för kvällen en svårare uppgift än att få Henrik Rommel att sluta skjuta (det ska han så klart fortsätta med) i power play.

0–6 var inga roliga siffror för Vita Hästen på resultattavlan. Det var beklämmande. En förnedring. Prestationen var svag från i stort sett hela laget förutom under de första 20 minuterna där Hästen gjorde det mesta rätt utom mål.

Hästen vann skottstatistiken i första perioden med 16–5 – de hade lika gärna kunnat göra två, tre, fyra mål med chanserna de hade – men låg under med 0–1 i paus efter ett hemmamål med bara elva sekunder kvar att spela.

Klart att det skavde mentalt, och gav smålänningarna en jäkla boost.

Resten av matchen bekräftade något som egentligen inte är överraskande: Vita Hästen har inga toppmålvakter.

Märk väl; Viktor Kokman och Marcus Hellgren Smed är duktiga keeprar med potential som har – och kommer – att vinna matcher åt sitt lag. Men någon Henrik Lundberg, Alexander Sahlin eller Tex Williamsson är Hästen-duon inte.

Det kommer att dyka upp såna här svaga dagar på kontoret som Kokman hade i Plivit Trade-hallen. Jag säger inte att Kokman fick världens bästa hjälp av sina backar i alla lägen, men jag säger att han inte borde ha släppt in alla mål han gjorde. Det tror jag att han håller med mig om.

Vita Hästen klev in i säsongen med två "andramålvakter". Det var öppen strid om vem som skulle ta kommandot och lägga beslag på förstaspaden.

Hittills har de delat ganska broderligt på posten mellan stolparna. Båda har varit godkända, men ingen har varit tillräckligt bra i flera matcher på raken.

Jag trodde starkt på Marcus Hellgren Smed inför säsongen och gör det fortfarande. Men masen har att bevisa och hans statistik med bara en av sju vunna matcher är inte smickrande.

Positivt i all bedrövelse för Vita Hästen var att Almtuna och Tingsryd förlorade. Tillsammans med Hästen, Västervik och ett Pantern som synas mer och mer är det nog två av dessa fem lag som kommer att spela kvalserien till våren.

Att undvika det ska vara Vita Hästens största prioritet. Att på allvar slåss om en topp 8-plats får bli en stor bonus i så fall.

Fem av nio möjliga poäng mot Almtuna, Tingsryd och Västervik är ingen katastrof, men heller inte bra.

Henrik Rommel är på uppgång. Simon Krekula har varit ett fynd. Rikard Olsén är en trygghetsförsäkring.

Samtidigt trampar Kevin Elgestål offensivt vatten. Wilhelm Westlund har problem hemåt. Marcus Eriksson finns det mer att utkräva av när det inte är powerplay.

Och Marcus Hellgren Smed eller Viktor Kokman måste kliva fram stort – över tid.