Livet leker för Ken Sema. Mittfältaren är inte heller den som döljer sina känslor. När han efter landslagssamlingens andra träning får möjlighet att prata om sin nya vardag i Premier League-klubben Watford, ja då överanvänds ord som "kul", "kanon", "häftigt", "wow"...

Det är kul, det är kul att verkligen spela för det här laget, i Premier League och att få känna av allting. Nu lever jag min dröm fullt ut, verkligen. Jag har kämpat länge men nu är jag där. Det är kul, det är häftigt och jag är stolt som fan, säger han.

Samtidigt är han inte nöjd.

24-åringen vill mer än att bara tillhöra en klubb som för närvarande är ett av topplagen i Premier League.

"Vill ha mer "

Det känns som att det har gått bra för mig, jag har ändå fått spela rätt mycket. Det är kul, men nu vill jag ha mer. Det gäller att aldrig bli bekväm, jag vill spela mer, starta, säger han.
Det kommer nog ta ett tag kanske, men det behöver inte göra det heller.

För Sema, som har hoppat in i tre av fyra ligamatcher och spelade från start i ligacup-mötet med Reading, har äventyret i England inte bara bestått av häftiga wow-känslor, utan det har även funnits ett uppvaknade "oj-tillfälle" under hans första tid i klubben.

Det går jävligt fort, det gör det. Det var jag inte riktigt van vid. När jag spelade i allsvenskan kändes det som att jag hade så mycket, jag kände mig kraftfull, starkt och fysisk och snabb men i Premier League känner jag mig inte lika kraftfull längre. Nu är jag en i mängden, om ens det. Nu får jag ta i som fan, säger han.
Det är alltid 100 procent i allt du gör. Men det är kul, jag är redo för det och jag har kämpat för det här länge, för att nå hit. Nu vill jag ännu mer. Jag vill kämpa och försöka hävda mig.

"Vill stanna"

Kämpa, hävda sig och försöka spela till sig en startplats är även tankar som Ken Sema har tagit med sig till landslagssamlingen med träningsmatchen mot Österrike på torsdag och nästa veckas Nations League-premiär mot Turkiet på Friends.

Han vill ha en permanent plats i förbundskapten Janne Anderssons landslag.

Jag vill vara här och jag vill stanna hela tiden, och det är upp till mig. Gör jag det bra, som jag kan göra, så hoppas jag att jag är kvar länge, säger Ken Sema.