LÄS MER: "Vi vill gärna ha honom kvar"

Det återstår två matcher för Mjölby i alltvåan och att Niklas Persson var med i truppen under förra matchen är något David Bremer upplever att hans lag kan dra nytta av inför fortsättningen.

– Det var riktigt häftigt och kul att få spela med honom, han har ju ett litet annat lir i sig. Han är placeringssäker och alltid på rätt ställe så det gick alltid att passa honom. Sen var han var taggad och tyckte det var roligt att vara med, så det var kul. Det gav faktiskt mycket att ha med "Pajen", säger David Bremer.

Tyckte alla i laget det var okej att Niklas Persson bara hoppade in för en match?

– Jag har inte hört någon som var missnöjd utan alla tyckte att det var en kul grej som stärkte oss. Sen är det bra att bryta av med något kul, alla vet ju om hans meriter och tyckte det var häftigt.

Mjölby förlorade sin senaste hemmamatch mot Vänersborg med 6–7 efter förläning. Tidigt i matchen såg det ut att bli storförlust då östgötarna låg under med både 1–4 och 2–5.

– Vi har mycket att ta med oss från söndagen och en hel del styrkebesked därifrån. Både att vi har moralen och att vi har en offensiv som kan hota alla lag. Vi får se poängen vi fick med oss som en vunnen poäng, säger Bremer.

Värnamo ligger sist i serien och Mjölby räknar med att vinna.

– Vi ska spela vårat spel och komma förbi deras mur. De gillar att försvara och så det blir viktigt för oss att komma in på mål. Det ska nog inte vara några problem att vinna och fixa en playoff-plats, säger David Bremer.