Systrarna Hickel ansluter till Linköpings SDHL-lag. Linköpings General Manager Josef Nilsson är glad över den förstärkning som kommer till dem från andra sidan atlanten.

– Vi är mycket glada över att Zoe och Tori (Hickel) kommer till oss i LHC. De är två väldigt bra spelare som kommer att ge oss ytterligare offensiva vapen. Det är dessutom två av de mest meriterade importerna i ligans historia, säger Nilsson på klubbens hemsida.

Amerikanskorna kommer till Sverige med stora förväntningar. 26-årige forwarden Zoe gjorde 23 poäng på 24 matcher i Calgary Inferno förra säsongen. Tori som spelar back gjorde samma säsong fem poäng på 27 matcher i samma lag. Tillsammans vann de det kanadensiska mästerskapet med Calgary. Zoe har tidigare spelat collegehockey i University of Minnesota, samt seniorhockey i Boston Pride i NWHL. Hon har även representerat Kunlun Red Stars i CWHL. Tori har spelat i Sverige sedan tidigare. Mellan 2016 och 2018 spelade hon i Djurgården i SDHL och stod för 18 poäng på 62 matcher. Säsongen 16/17 vann Tori SM-guld med Djurgården. Tori har sedan tidigare även representerat NAHA White i JWHL och Northeastern University i collegehockey.

Utöver värvningarna av systrarna Hickel har Linköping sedan tidigare gjort klart med den kanadensiske backen Savannah Newton, vilket Corren skrivit om tidigare.