Ryska storklubben Krasnodar blir Jón Gudni Fjólusons nästa anhalt i karriären.

LÄS MER: "Han är bättre än Granqvist"

IFK Norrköping tappar en nyckelpelare i backlinjen men var förutseende och plockade in Kasper Larsen som varit här i en vecka.

Jens Gustafsson har sett dansken i träning och har fått bilden av en "tuff och rejäl ledartyp" förstärkt men säger också:

– Träningarna som han varit med på har inte gett utrymme för några svar om jag ska vara ärlig. Det är för tidigt att ge en större bild tycker jag.

Är han i fullgod form?

– Han kommer behöva matchsituationer. I den bästa av världar kan han få några veckor att klara ut det men i bland kan det vara så att: "Kom igen nu, du ska spela". Det som är fördelen med Kasper är att han tränat med Odense i tre veckors tid innan han kom. Att hålla igång själv säger ingenting men så länge man har tränat och spelat fotboll är vägen kortare, säger IFK-managern.

Som har en skadefri trupp och får tillbaka Gudmundur Thórarinsson som var avstängd mot Sundsvall.

Hammarbys målvakt Johan Wiland gör ingen hemlighet av att det är en mycket viktig match som väntar.

LÄS MER: "Fin klubb med fantastiska människor"

– Vi kan ju hänga av oss dem lite om vi vinner, en riktig sexpoängsmatch i det läget vi ligger i. Vi åker dit med ett härligt självförtroende och mycket supportrar. Vi hoppas att vi får en härlig måndagskväll, säger Bajens målvakt till Fotbollskanalen.

Vad gäller Hammarbys tillskott Vladimir Rodic så väntar tabelltvåan på att få Silkeborg-värvningen spelklar.

Papprena är skickade till Migrationsverket men ett besked har inte kommit.

– Vi jobbar stenhårt på det. Som vanligt så är det inte lätt. Det borde vi ta tag i i svensk fotboll. Det är en sak för Sef och förbundet att ta tag i tycker jag, säger sportchefen Jesper Jansson Fotbollskanalen.