Klart: Vi visar IFK:s lördagsmatch – möter mästarlaget

Seger mot svenska mästarna i helgen. Nu väntar de norska – och du ser IFK Norrköpings svåra bortamatch mot Vålerenga på NT.se.

Wilma Leidhammar.

Wilma Leidhammar.

Foto: Mathilda Ahlberg

Fotboll2024-03-04 16:30

Två mål av Wilma Leidhammar och IFK Norrköping vände till 2–1-seger mot regerande guldlaget Hammarby. 

På lördag, med avspark 12.00, rullar Pekings försäsong vidare på norsk mark. Vålerenga som vann ligan i fjol och ska kvala till Champions League tar emot på Intility Arena.

En match som NT-sporten nu har säkrat rättigheterna till.

– Att vi med kort varsel kan säkra produktionen från den här matchen och erbjuda IFK-fansen att följa damlagets nästa steg i uppladdningen mot allsvenskan 2024 är riktigt glädjande. Men det är också helt i linje med vår fortsatta satsning på både livesport och IFK-damernas andra säsong i allsvenskan, säger sportchefen Jacob Sjölin om matchen som sänds på NT.se.

Träningsmatchen är genrepet för Vålerenga innan det är dags för seriepremiär nästkommande helg. Att det är ett vasst motstånd som väntar IFK råder det inga tvivel om. LFC fick stryk med 1–5 när de mötte Vålerenga för en månad sedan. 

Matchen kan innebära debut i IFK-tröjan för nyförvärven Samantha Cary och Sara Kanutte Fornes.

Veckan efter reser IFK-truppen på träningsläger. Precis som för herrlaget väntar ett läger på den spanska solkusten, där IFK ska matcha mot Malmö FF.

Så fungerar det

För att se livesport på NT och NTM:s 17 sajter behöver man teckna ett Premium-abonnemang. 

Det går att göra här – och kostar just nu 49 kronor per månad under de första sex månaderna. Därefter 229 kronor per månad. Ingen bindningstid.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!