Höstens första förlust kom mot ett starkt Tjust, spetsat med förre världsmästaren Stefan "X:et" Erixon som gjorde matchens första mål på hörna.

– Det är skit att förlora och det är det alltid. Jag tycker dock vi gör en bra match. Vi blir väldigt straffade på hörnorna, så är det. Det är dock inget snacka om det eftersom vi har vunnit matcher på hörnor också. Som andra halvlek ser ut så tycker jag det är ett orättvist resultat, tyckte

tränaren Daniel Lehnbom.

Artikelbild

| DAniel Lehnbom, Faik-tränare.

Det märktes att det var en toppmatch eftersom inget av lagen klev undan i närkamperna och det gjorde att det uppstod en del tuffa dueller.

– Det måste ha varit en bra match att titta på. Det var tight och jämnt som det ska vara. Det var inte fullt frånsett en eftersläng i början där jag blev vansinnig på domaren som de inte ser och den var fruktansvärd ful, tyckte Lehnbom.

Det var Finspångs Dennis Pascay som fick smällen som gjorde att han tvingades kliva av isen, men han var ganska snart tillbaka i spel.

– Det ska vara lite tufft och det är halva grejen. Det blir intensivt.

Faik fick en drömstart på andra halvlek när Johan Nilsson kunde prickskjuta in reduceringen till 1–2 efter drygt en minut.

Med två hörnmål inom loppet av drygt två minuter under matchens sista tio minuter säkrade Tjust segern definitivt.

Gästerna reducerade två gånger om i slutminuterna 2–5 och 3–5 genom Gustav Fröberg samt Daniel Lehnbom.

– Vi skapar mera än dem även om det inte skapas så många lägen. Men Förluster ingår så det är inget konstigt och vi ska möta dem hemma, sa Lehnbom.