"Vad jag är förbannat trött på är galna kvinnor som du som springer runt som tokiga höns i mobbar utan lag och ordning och inte kan hålla sig till fakta. Starka, vuxna och ansvarsfulla kvinnor älskar jag däremot över allting annat. Men inte patetiska lögnhalsar som du själv. Sluta ljuga om mig och mina avsikter. Och sluta döma oskyldiga män med ditt mobbarbeteende när kvinnor ljuger om vad dessa män har gjort eller inte gjort. Det förringar de faktiska riktiga våldtäkter som sker."

Så skrev artisten och föreläsaren Alexander Bard i sin första kommentar till det öppna brevet.

Novahuset hjälper personer som utsatts för sexuella övergrepp, både kvinnor och män, och de som jobbar där är väldigt engagerade i kampanjen #Metoo, Jagockså översatt till svenska. Under den hashtaggen skriver mest kvinnor, men också en del män, på sociala medier om sexuella ofredanden och övergrepp som de utsatts för, bland annat har en programledare på TV4 och fyra andra män inom mediavärlden pekats ut.

Sarah Kindblom förklarar att det var en kvinna som själv anmält att hon blivit utsatt, som visade henne vad Alexander Bard skrivit på Twitter om att världen är full av kvinnor som ljuger om sexuella övergrepp som aldrig hänt, och om att han vet att fyra av de där fem utpekade männen är oskyldiga.

– Hon frågade "gäller det här mig också?". Det här är ju brottsoffer som ofta känner sig ifrågasatta. När jag såg att han använder hashtaggen för att stötta potentiella förövare blev jag så otroligt arg, säger Sarah Kindblom.

"Den kvinnosyn som du lider av skrämmer mig mer än alla de hotmail och dickpicks som jag får skickade till mig", skrev hon bland annat och frågade vilka bevis Alexander Bard har för att männen är oskyldiga. Själv beskrev hon dem som misstänkta tills motsatsen bevisats och tyckte bland annat att Bard var könsdiskriminerande och brukade hets mot folkgrupp.

– Jag skrev i affekt, säger hon nu.

Är det något du skulle ha skrivit annorlunda nu?

– Jag skulle inte ha haft med hets mot folkgrupp, allt annat står jag för.

Du skriver att männen är misstänkta, men är de det formellt?

– Det är så många kvinnor som har berättat och om TV4 går in och aktivt gör saker som de gör i det här fallet så tycker jag det finns grund att säga att det är en misstänkt person, men om männen är misstänkta ur rent juridisk synvinkel vet jag inte.

Att det kan förekomma falska anklagelser om sexuella övergrepp är hon fullt medveten om, förklarar hon. Men hon berättar också att åtta av tio våldtäktsfall läggs ner och det ser hon som ett stort problem.

Efter Alexander Bards svar fick Sarah Kindblom stödjande kommentarer från många personer. På dem reagerade Alexander Bard med ännu en kommentar där han frågade om hon är "ännu bara en lipsill till prinsessa" som måste skyddas.

När tidningen ringer upp Alexander Bard med några frågor svarar han att han inte pratar om Facebooktrådar och att han tycker det är oseriöst att göra journalistik om sådana.

Du skriver på Twitter att världen är full av kvinnor som ljuger om övergrepp – tror du att alla kvinnor ljuger?

– Men snälla du. Lyssna på vad jag säger. Jag vill inte prata med dig, svarar han och avslutar samtalet.