Intresset för mat har funnits länge, tidigare har han drivit både blogg och recenserat mat på Youtube.

– Egentligen är min passion hamburgare, men pizza är också gott och jobbet verkade roligt.

Det sju veckor långa jobbet går ut på att Dylan Juarez filmar sig själv när han provsmakar en pizza på en särskild restaurang, sen klipper han ihop en kort, recenserande film utifrån ett specifikt tema. Filmen läggs därefter upp på hans egen Instagram och på företaget Onlinepizzas olika kanaler. Dylan Juarez jobbade redan förra året med att recensera pizzor, men då gällde det bara att lägga upp en bild och en textrecension. Dylan Juarez favoritpizza är Capricciosa vilket han tror kan hjälpa honom i och med att han kan ha den som riktmärke när han testar de olika restaurangerna.

Artikelbild

| Pizzafantast. Han älskar pizza men den absoluta favoriten är egentligen hamburgare.

– Det svåraste är att få ihop en så kort och innehållsrik film som möjligt, den ska vara 30–60 sekunder lång. Det känns också lite svårt att ställa sig framför kameran inför en publik som inte är där.

Dylan Juarez vill gärna fortsätta arbeta med mat på något sätt i framtiden, till exempel som skribent för ett matmagasin. Hans stora förebild är kokboksförfattaren Jonas Cramby som inspirerar till det amerikanska köket. Jobbet att äta pizzor hoppas han ska bli startskottet för en framtida karriär och glöden för att lyckas saknas inte.

– I helgen ska jag på foodtrip, det blir gott!