Camilla Neve i Norrköping bestämde sig nyligen för att försöka hitta ägaren till fotoalbumet och historien har sin början på 1990-talet.

– Jag köpte privat ett gammalt linneskåp av en kille och han sa till mig att det ligger ett fotoalbum i en låda i skåpet som får följa med, berättar Camilla Neve. Strax därpå sålde jag skåpet vidare, men jag la fotoalbumet i en låda hemma hos oss.

För ett par dagar sedan dök fotoalbumet åter upp när Camilla röjde där hemma. Camilla blev sittande med albumet. Här finns bilder på både barn och vuxna i en miljö som verkar vara 1940-tal eller 1950-tal. Barn som döps, födelsedagar och härliga middagar. En traditionell blandning av svartvita bilder.

Artikelbild

| Camilla Neve har många gånger tittat i familjealbumet och hoppas det ska hitta fram till sin ägare som kanske saknar det.

– Jag är väldigt fotointresserad och tänker på att detta album kan vara mycket värdefullt för ägaren, säger Camilla Neve. Här finns ju fina bilder på alla nära och kära till albumets ägare.

Häromdagen berättade Camilla historien i Facebook-gruppen Norrköping. Där har hennes efterlysning delats över 3 000 gånger.

– Flera släktforskare har hört av sig och det finns spår som pekar mot bland annat Söderköping, säger Camilla Neve. Men ingen har ännu känt igen sig så jakten på ägaren får gå vidare.

Camillas hetaste spår var ett kvinnonamn och en adress på det kuvert som fotoalbumet låg i. Men det ledde inte någon vart.

Artikelbild

| Familjealbumet låg i ett kuvert men det har inte gått att spåra adressaten eller albumets rätta ägare.

– Jag är tacksam och glad över att så många har engagerat sig för att hitta ägaren till albumet, säger Camilla Neve. Jag skulle så gärna vilja att det hittar hem. Den som känner igen albumet kan kontakta mig via Facebook.