I NATT: Det hände medan du sov

Zlatan Ibrahimovic gjorde ett av målen och bäddade för det andra när hans Los Angeles Galaxy besegrade Montréal med 2–1 i MLS-fotbollen.

Zlatan ledde Galaxy till ny seger.

Zlatan ledde Galaxy till ny seger.

Foto: Marcio Jose Sanchez TT

Östergötland2019-09-22 08:50

Lokalt

03.56 Låste in sig i bil efter pistolhot. Under lördagskvällen fick en kvinna i ett område nära Maspelösa besök av ett hotfullt ex.

20.50 Både S och M besvikna på riksdagskollegerna. På riksnivå har samtalen över blockgränserna om en satsning mot gängkriminaliteten strandat. På lokal nivå ser man stora behov och alla är överens om att långsiktiga överenskommelser behövs.

Inrikes

04.13 Oklart mål för sprängladdning i Angered. En sprängladdning har detonerat i ett område med flerfamiljshus i Angered. Men smällen skedde en bit från bostäderna, och polisen ser bara smärre materiella skador.

Utrikes

04.13 Nya demonstrationer i Suez. För andra kvällen i rad utbröt på lördagen demonstrationer i Egypten mot president Abd al-Fattah al-Sisi. Och för andra kvällen i rad bekämpades de av kravallutrustad polis med tårgas.

08.19 Rohani: Utländska styrkor skapar osäkerhet. Närvaron av utländska styrkor skapar osäkerhet i Gulfregionen sedan USA beslutat att skicka fler soldater, säger Irans president Hassan Rohani.

Sport

06.41 Zlatan ledde Galaxy till ny seger. Ibrahimovic gjorde ett av målen och bäddade för det andra när hans Los Angeles Galaxy besegrade Montréal med 2–1 i MLS-fotbollen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!