Succéshow när Youtubefenomen kom på besök

I lördags kunde 386 glada besökare sjunga och skoja när Youtube fenomenet Arne Alligator och Djungeltrumman var på besök.

På scenen sjöng de och underhöll det fullsatta publikhavet.

På scenen sjöng de och underhöll det fullsatta publikhavet.

Foto: Karolina Bransell

Finspångs kommun2019-09-16 20:11

I lördags var det full fart på Kulturhuset i Finspång. Barn mellan två och fem år var där tillsammans med sina familjer och samlades i publiken framför Stora Scenen. De var alla där för att se, sjunga och skoja med Youtubefenomenet Arne Alligator och Djungeltrumman. Gruppen kommer från Finland och har över 65 miljoner visningar på Youtube.

- Det var två safariklädda herrar och en alligator på scenen. Det blev en scenshow och de sjöng sina mest kända låtar, förklarar Karolina Bransell, kultursamordnare.

Tillsammans med publiken hade Arne Alligator och Djungeltrumman en liten lektion för att lära ut det finska språket. Kulturhuset arrangerade konserten med hjälp av Finspångs finska förvaltningsområde.

- Konserten kunde bli av tack vare att vi fick ett ekonomiskt bidrag från Finspångs finska förvaltningsområde, säger Karolina Bransell.

Hon förklarar att det kom besökare från flera håll och kanter, från Östergötland men även från Stockholm och Katrineholm. Trycket på konserten med Arne Alligator och Djungeltrumman var hårt och sammanlagt kom det 386 nyfikna besökare.

- Det var helt slutsålt, det fanns inte en enda biljett kvar och det var många som inte fick en biljett, säger hon.

Reaktionen från publiken var enbart positiv, säger Karolina Bransell.

- Det var många som hade sett fram emot det här, det var stor entusiasm både från barn och vuxna. Det var jättekul, säger hon.

I egen hög person, Arne Alligator och Djungeltrumman. Tillsammans ordnade de en humoritisk show för alla besökare.
I egen hög person, Arne Alligator och Djungeltrumman. Tillsammans ordnade de en humoritisk show för alla besökare.
Karta: Kulturhuset Finspång
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!