Kompisbandet De vet du som gjort succé på You tube och i Melodifestivalen kommer till Vasaparken för att sätta punkt för Augustifesten. Men sist ut under lördagkvällen blir musikalartisten Bruno Mitsogiannis från Valdemarsvik.

Som vi tidigare berättat spelar även Idolvinnaren Chris Kläfford, r'n'b-sångerskan Cherrie och Norrköpings pop-prinsessa Julia Adams under lördagen.

Under festivalveckan väntar ett minst sagt digert musikutbud – med allt från rockkonserter med Backyard Babies till massor av lokala band på en scen vid Café Swartz. Finalen blir söndagens picknickkonsert med SON tillsammans med Loa Falkman i Vasaparken.

Artikelbild

| De vet du.

– Att kunna erbjuda denna musikbredd, allt från onsdagens rock, övriga dagars topplisteartister, lokala up-n-coming-band och en av världens bästa symfoniorkestrar tillsammans med en legend som Loa Falkman värmer mitt musikhjärta, säger Mattias Persson, evenemangsansvarig på Upplev Norrköping i ett pressmeddelande.

– Vi hoppas att så många som möjligt tar tillvara på denna möjlighet att uppleva det bästa från musikens värld och besöker Augustifestens scener dessa dagar. Våra sceners gemensamma bredd ger alla besökare en möjlighet att hitta scenunderhållning som passar sin personliga smak, fortsätter han.

Augustifesten pågår mellan den 7 och 12 augusti.