– Axel föddes ett halvår senare än jag, så sen dess har vi hängt ihop, säger Casper Arvefors som jobbat heltid i tre år med Arveforce. Men efter en tid av studier och arbete som kommunikationsspecialist hos Red Bull bestämde sig även Axel Arvefors för att satsa fullt ut. Nu jobbar de båda heltid med företaget som de gemensamt startade runt 2014.

– Ibland plockar vi in folk, men annars är det bara vi, säger de.

När tidningen når kusinerna bilar de till Göteborg för att filma på Way Out West. Där ska nämligen deltagarna från talangutvecklingsprojektet "Nästa Nivå" återförenas och för första gången framföra sina egenproducerade låtar.

Artikelbild

| Casper Arvefors och Axel Arvefors är båda "born and raised" i Norrköping, som de säger.

– I mars spelade vi in deras webbserie på Red Bull Studios i London. De coachades av några av Sveriges hetaste hiphopartister, säger grabbarna Arvefors.

Stjärnskotten Ramona, Beni Hana, Anna Rällsjö och Niklas Jeng fick hänga och skriva musik med Erik Lundin, Cherrie, Dani M och Lamix. Trans94, som koordinerade projektet, har kopplat ihop Arveforce med stjärnor förut.

– Vi har filmat Erik Lundin och Silvana Imam på spelningar mycket, och så gjorde vi Cherries musikvideo till "Känns som 05'" från nya albumet "Araweelo". Då var vi på Rinkebyskolan där hon gått.

Arveforce filmar även mycket extremsport, men de har ett drömsamarbete.

Artikelbild

| Cherrie är flerfaldigt prisad och har bland annat kammat hem en Grammis i kategorin bästa hiphop/soul 2017.

– Markus Krunegård, hör av dig om du läser det här.