Åsa Sjöbergs blogg

Vilken respons!

TACK!! Vilken respons vi fått på att alla sommarprogram med "Åsa i skärgården" nu går att hitta på min nya youtubekanal! Superglad! Tacksam! Överväldigad att så många av er faktiskt gillar programmen. Så tack<3

Snart kan du även se alla program från sommaren 2015 och 2016 med gäster som Pernilla Wiberg, Kim Martin-Hasson, David Mitov Nilsson, Emelie Schepp, Inger "Pippi" Nilsson, Peter Johansson, Bruno Mitsogiannis, Janne Hellström och många andra fantastiska gäster. 

Här är länken till Åsa i skärgården på youtube: https://www.youtube.com/channel/UCfHpwaq_nL7FPEZNTLxRKcg?view_as=subscriber 

Igår träffade jag underbara Anna-Karin Lodin på P4 Östergötland. Vi snackade sommarens färgstarka och sköna mode. Sändes idag berättade postkillen som levererade ett paket på förmiddagen. "Är du hemma? Du ska ju prata på radion nu:-)"

Imorgon firar jag först vår nationaldag hemma i Sankt Anna skärgård och vid Sankt Anna skola. Jag och barnen hänger där under några timmar. Är ju med i Föräldraföreningens styrelse numera. Härligt och viktigt att engagera sig för barnen. Världens bästa Peter & Matilda står på scenen, Lotta Källström är eminent konferencier och jag njuter av att vara ledig;-)

Fast inte hela dan. Imorgon kväll sjunger jag i Ringarums kyrka vid deras firande!

Njut av sommaren! För nu är det sommar i Sverige igen!

Paolo Roberto vid Arkösunds hotell 

Marika Lagercrantz vid Mauritzbergs slott

Frida Södermark vid Mauritzbergs slott

Bengt Baron vid Kalvholmens Camping

Maria Rolf vid Fyrudden

Niklas Persson vid Husby Säteri

Putte Nelson vid Husby Säteri

Inspelning med Marika Lagercrantz, Mauritzbergs slott

Här hittar ni Åsa i skärgården!

 

Så här glad är jag faktiskt idag! Har precis fått JA till att dela alla program i serien "Åsa i skärgården" på min nya youtubekanal! TACK Edin Dumisic, Öst Media och NTM för förtroendet och det fantastiska samarbete vi haft under så många år.

Det är utan att överdriva många som frågat efter våra skärgårdsprogram! Det värmer så mycket. Så nu kör vi på youtube framöver! Vi ses där va?!

I första programmet träffar ni den här killen. Paolo Roberto! Kaxig snubbe kanske du tycker. Men bakom fasaden finns så mycket mera. En tvåbarnspappa som gärna slänger på sig mysbyxorna och helst umgås med sina barn. Programmet är inspelat vid Arkösunds hotell sommaren 2017.

Och så här glad blev min Elsa igår när hon kunde dra upp sin första rädisa ur sitt eget grönsaksland. Lycka på hög nivå<3

Kärlek behöver vi varje dag!

Alla Hjärtans Dag. Kärleksförklaringarna svämmar över på sociala medier. Det är bra med all kärlek som uttrycks och förmedlas. Men det vet ju både du och jag att vi behöver VARJE dag. Att ge är alltid bättre än att få sägs det. Och visst ligger det nåt i det att när vi ger nåt positivt av oss själva till nån annan så mår vi bättre. Vi kan aldrig ge eller få för mycket av kärlek, vänliga ord, positiv energi och empati. Att säga nåt schysst till nån annan, till nån du inte känner, kostar ju INGENTING.

Jag är så trött på all ytlighet. Jag vill ha det som är genuint och äkta. Real stuff. Astrid Lindgrens ord håller för alltid: Ge barnen kärlek, kärlek, kärlek, kärlek. Så löser sig resten av sig självt." Alla behöver kärlek. Både barn och vuxna. Varje dag. Inklusive Alla Hjärtans Dag.

Barnen har frågat många gånger: Vad viskar pappa i ditt öra? Bajs tyckte Edvin. Nåt med kärlek tyckte Elsa. 

Glammig vardag!

Det ingår en del glam i jobben mellan varven. Men för de som träffar mig på hemmaplan så är det oftast osminkat:-) Kontrasterna är ju kul. Det är aldrig fel att få slänga på sig en lång vacker paljettklänning en vanlig vardag. Att få sjunga vid Seniorgalan runt om i länet värmer själen. Det initiativ som Georgis Tuohima tagit är fantastiskt. Att sen få sjunga med lite extra bling-bling på sig gör inte saken sämre. 

Livet pågår för fullt. För mig är det barnen och familjen i fokus. Idag är det simskola och snart laddar vi för ett härligt och ledigt sportlov. Hoppas snön får ligga kvar tills dess!

En bild säger så mycket mera än ord. Här är ett svep med bilder från senaste tiden. Konserter, nyårsfirande, seniorgalor och resemässan. Kram på dig!

De tre bästa jag vet<3

 

Från Zelmerlöv och lyxbilar till välgörenhetskväll!

Man ska ju dela saker direkt. Men den här lilla karamellen har jag helt enkelt inte hunnit blogga om. Fick en fin förfrågan av Malin Peterzén på Östgöta Kök om jag kunde tänka mig att repa in en låt till ett speciellt event. Till Platinum Cars nyinvigning. Tackade genast ja och fick börja nödrepa Peter LeMarcs låt "Du och jag mot världen". Sigge Bilajbegovic, en av våra mest framgångsrika företagare, och en gammal klasskompis till mig sen grundskolan, ville överraska sin sambo med låten. Kändes fint och himla kul att få vara med på ett hörn. Tog med mig en av mina absoluta favoritpianister Marcus Österlund som gjorde ett briljant jobb. Och på samma gig var Måns Zelmerlöv. Trevlig och jordnära skånepåg. Som imponerade tillsammans med sina tre musiker. De körde live. Snyggt jobbat! Och Sigge är jag givetvis sjukt imponerad av. Som säljer lyxbilar och är ledande i Europa. Heja Sigge från Finspång!!!!

Hunnit en sväng till Skara och Marcus Perssons studio också. Min Classe släpper ny platta om två veckor hos Atenzia Records med sitt dansband Lövgrens. Han borde göra solokarriär snart tycker jag. Vi gör en Bob Dylan- duett på svenska. Den blev helt ok:-)

Fint och viktigt möte med en fantastisk person. Katarina Hågfeldt Collin är föreståndare för Ronald McDonald Hus i Linköping. Deras arbete är ovärderligt. Vi planerar för en välgörenhetsmiddag på nya Frimis i Linköping. Kommer bildbevis lite längre fram!

Imorgon kör vi igång vårt första event med Luciatåget i Norrköping i år! Alltid lika kul att få vara med! Både som samordnare och konferencer. Underbart att få möta unga kreativa människor som vill sprida sång och musik för att göra dig och mig lite gladare. Imorgon är vi på Ingelsta Shopping! 

Nu ska jag snart hämta de två bästa jag vet. Mina barn! Trevlig helg!

Åsa Sjöberg är sångerska, programledare och utbildad stylist.                                                                                                 Kul att just du hittat hit till min blogg! Jag heter alltså Åsa Sjöberg. Mamma till Edvin och Elsa, sambo med sångaren & musikern Claes Lövgren. Min blogg är en salig blandning av både allt jag pysslar med och hur livet ter sig för övrigt.

Bloggar

Sportbloggar