Nässjö slog Valdemarsvik bortaNässjö slog Valdemarsvik borta
4 maj 2024 15:41
Fotboll

Anton Kettle tvåmålsskytt när Ringarum vann

Anton Kettle tvåmålsskytt när Ringarum vannAnton Kettle tvåmålsskytt när Ringarum vann
4 maj 2024 15:30
Fotboll

Skultorp för tuffa för Lindö - förlust med 0-1

Skultorp för tuffa för Lindö - förlust med 0-1Skultorp för tuffa för Lindö - förlust med 0-1
4 maj 2024 15:14
Fotboll

Kryss för Sylvia hemma mot Nacka FC

Kryss för Sylvia hemma mot Nacka FCKryss för Sylvia hemma mot Nacka FC
4 maj 2024 15:07
Krönika

David Hernqvist: Måltjuven slutar aldrig göra mål: "En fullkomlig fröjd att följa"

Måltjuven slutar aldrig göra mål: "En fullkomlig fröjd att följa"Måltjuven slutar aldrig göra mål: "En fullkomlig fröjd att följa"

Mats Kettle var både orädd och omtänksam

Mats Kettle var både orädd och omtänksamMats Kettle var både orädd och omtänksam
4 maj 2024 14:55
Fotboll

Hanna Johansson i målform när Svärtinge vann

Hanna Johansson i målform när Svärtinge vannHanna Johansson i målform när Svärtinge vann
4 maj 2024 14:00
Söderköping

Partiet vacklar om Nyströmska: "Klart att vi behöver fundera"

Partiet vacklar om Nyströmska: "Klart att vi behöver fundera"Partiet vacklar om Nyströmska: "Klart att vi behöver fundera"
Uppmanas att lämna styret"Tror inte att väljana står bakom det här beslutet"
4 maj 2024 13:58
Fotboll

3-2 för Kättinge mot Svärtinge B

3-2 för Kättinge mot Svärtinge B3-2 för Kättinge mot Svärtinge B
Fotboll

Förlust för Reijmyre mot Lindö B med 0-3

Förlust för Reijmyre mot Lindö B med 0-3Förlust för Reijmyre mot Lindö B med 0-3
4 maj 2024 13:43
Fotboll

Danilo Predragovic i målform när Trix/Eneby vann

Danilo Predragovic i målform när Trix/Eneby vannDanilo Predragovic i målform när Trix/Eneby vann
Fotboll

Andreas Bengtsson fyramålsskytt i Dagsbergs seger mot Krokek

Andreas Bengtsson fyramålsskytt i Dagsbergs seger mot KrokekAndreas Bengtsson fyramålsskytt i Dagsbergs seger mot Krokek
4 maj 2024 13:18
Fotboll

Österviking avgjorde i andra halvlek mot Bråvalla

Österviking avgjorde i andra halvlek mot BråvallaÖsterviking avgjorde i andra halvlek mot Bråvalla
4 maj 2024 13:06
Fotboll

Lotorp i ledning i halvtid - men tappade segern mot Åtvidaberg

Lotorp i ledning i halvtid - men tappade segern mot ÅtvidabergLotorp i ledning i halvtid - men tappade segern mot Åtvidaberg
4 maj 2024 13:00
Fastighetsaffärer

Nya ägare till 60-talshus i Norrköping - prislappen: 2 950 000 kronor

Nya ägare till 60-talshus i Norrköping - prislappen: 2 950 000 kronorNya ägare till 60-talshus i Norrköping - prislappen: 2 950 000 kronor

Tre mål av Timmo Mildh när Torstorp B vann

Tre mål av Timmo Mildh när Torstorp B vannTre mål av Timmo Mildh när Torstorp B vann
4 maj 2024 12:55