Efter den tunga förlusten hemma mot Linköping City i tisdagens seriefinal var Sleipner i stort behov av en trepoängare i lördagens bortamöte med Stockholmsklubben Boo.

Men Sleipner fick en mardrömsstart mot bottenlaget och Boo gick till pausvila med 2-0.

– Vi började inte matchen något vidare, vi tog inte jobbet och bjöd inte upp till kamp. De kunde relativt enkelt gå upp i en 2-0-ledning, säger den spelande tränaren Johan Roxström.

Norrköpingsklubben skulle dock rycka upp sig i andra halvlek och med kvarten kvar reducerade Daniel Källsholm till 1-2 och på stopptid nickade samme Källsholm in kvitteringen, vilket också blev slutresultatet.

Trots att Sleipner fick med sig en poäng med nöd och näppe är Johan Roxström besviken.

– Detta var en liten miss. Även om vi till sist fick med oss ett kryss är det här en match som vi måste vinna. Det är tre lag som krigar om de två första platserna (Linköping City, Sleipner och Rynninge) och vi har inte råd att tappa så många poäng. City lär inte göra det och inte Rynninge heller.

Boo kämpar i botten. Vad höll de för nivå?

– De har några tekniskt skickliga spelare, men man märker att de är ett lag i motgång. De vek ner sig lite när vi gjorde vår reducering och så är det för lag som har lite stolpe ut. För oss är det viktigt att vi studsar tillbaka nu när vi möter Örebro Syrianska i nästa match.